شرح محصول – واتراستاپ دیواری تخت
واتراستاپ دیواری تخت(E)
واتراستاپ پی وی سی ویژه آب بندی دیوار
معرفی واتراستاپ دیواری تخت
در اکثر پروژه های ساختمانی استفاده از واتراستاپ با هدف فراهم نمودن ایمنی در جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل سازه انجام می شود. در سازه های همچون استخر و مخازن تصفیه آب به دلیل عدم آب یا مایعات در این سازه ها اغلب محصولاتی نظیر آرد یا گندم در این سازه ها نگهداری می شود. اما در طول زمان در این مکان ها درزهای سطی و عمقی زیادی ایجاد می شود وجود درزها در روی این سازه ها موجب نفوذ نم و رطوبت به داخل سازه و در نتیجه موجب خرابی و فساد آرد و گندم می شود. برای پوشاندن درزهای انقطاع بر روی این مکان ها و ممانعت از خراب شدن محصولات بهتر است از واتراستاپ استفاده شود. انواع متنوعی از واتر استاپ در بازار موجود است که بستگی به نوع درز در سازه به کار می رود. در این بین واتراستاپ مدل تخت بهترین را برای پر کردن درزهای موجود بر روی سازه بتن است . در صورت عدم وجود انبساط و انقباض در سازه واتر استاپ دیواری کارایی بالایی دارد و مانع از نفوذ رطوبت و نم به داخل سازه می شود. واتراستاپ مدل تخت ساختار متفاوت تری نسبت به سایر واتراستاپ ها دارد این نوع واتراستاپ دارای لبه های پهن تری است که از دو طرف نیز مانند آجدار ساخته می شود و گیره واتراستاپ به لبه های پهن آن متصل می شود. از این مدل واتراستاپ دیواری در پروژه های ساختمانی برای قطع بتن ریزی و درزهای اجرایی به کار می رود. با توجه به ساختار و شکل ظاهری آجدار آن در سازه گزینه مناسبی برای پوشاندن درزهای اجرایی و قطع بتن ریزی به حساب می آید و از طرفی مانع از نفوذ م و رطوبت به داخل سازه نیز می شود.
واتر استاپ دیواری با توجه به نیاز مشتریان اغلب در ضخامت های 2 تا 10 میلیمتر و در عرض های 40-32-30-22-20-15 سانتی متر تولید و روانه بازار می شود. واتراستاپ دیواری در سازه هایی کاربرد دارد که امکان انقباض و انبساط در آن سازه ها وجود داشته باشد. یکی از قابلیت های واتراستاپ دیواری این است که با توجه به سفارش کارفرما می توان از طرف طول لبه های پهن آن را پانچ کرد تا در سازه میلگردی برای نصب و ثابت نگه داشتن نوار آب بندی واتراستاپ با سیم مفتول مورد استفاده قرار گیرد. از طرفی با توجه به نوع سازه می توان واتراستاپ دیواری تخت در ( الانگیشن ، میزان کششی) را تولید کرد.
خواص ویژه واتراستاپ دیواری تخت
- ایستادگی كششی بالاتر از حد استاندارد
- شکل پذیری بالا از طرف طول و عرض
- پایداری بالا در برابر مواد قلیایی و اسیدها
- مدت زمان عملکرد مطلوب برابر با عمر سازه
موارد مصرف واتراستاپ دیواری تخت
- ممانعت از نفوذ آب در درزهای اجرایی و انبساطی سازه ها
- عایق کردن درزهای سازه های بتنی در نزدیکی آب و مایعات
- عایق کردن سدها کانال ها و لوله های بتنی
- عایق کردن سازه های هیدرولیكی
- عایق کردن استخرها و دریاچه های مصنوعی
روش نصب واتراستاپ دیواری تخت
واتراستاپ دیواری در محلی از سازه نصب می شود که در آن محل امکان قطع بتن وجود دارد. نصب آن بدین شکل است که نیمی از آن در بتن ریزی اول و نیمی دیگر نیز در بتن ریزی دوم در زیر سازه پنهان شود بنابراین برای جدا نشدن واتراستاپ از زیر سازه باید بتن را به آرامی بر روی آن ریخت. نصب واتراستاپ دیواری نیز به همین ترتیب است اما تنها تفاوتی که وجود دارد این است که واتراستاپ دیواری باید در محلی که امکان درز انبساط پیش بینی شده است در سازه دفن شود. از طرفی برای ثابت نگه داشتن واتراستاپ به جای ریختن بتن بر روی آن از گیره های مخصوص استفاده می شود.
اتصال دو سر واترستاپ دیواری تخت
برای متصل کردن دو سر واتراستاپ تخت به دو صورت می توان اقدام کرد :
1-با استفاده از دستگاه هویه می توان دو سر واتراستاپ پی وی سی تخت را تا حد مذاب گرم کرد سپس دو سر آن را در زمانی که گرم است بر روی هم قرار دهیم تا یکدیگر متصل شود تا به صورت یکدست در آید.
2-برای اتصال دو سر واتراستاپ باید از چسبهای صنعتی استفاده کرد که برای اتصالpvc نرم مناسب هستند بدین صورت حدود 30 سانتی متر از دو سر واتراستاپ را به شکل اورلب باید بر روی هم قرار داد و میان آن دو را با چسب پوشاند در آخر نیز باید هر دو سر را تحت فشارار داده تا هر دو قسمت به خوبی به هم متصل شوند.
نگهداری واتراستاپ دیواری تخت
برای نگهداری از واتراستاپ دیواری به مدت یک سال باید آن را در بسته بندی مخصوص به خود قرار داد و روی بسته ها را چادر کشید تا در مجاورت نور مستقیم خورشید قرار نگیرد.