اتوی واتراستاپ چیست؟ چه مشخصاتی دارد و یا اینکه نحوه استفاده از آن به چه شکل می باشد؟ اینها مواردی هستند که ما در ادامه متن به شرح هر کدام به طور جداگانه خواهیم پرداخت تا بهتر با این دستگاه آشنا شوید.
با پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساخت و ساز برای عایق بندی سازه های بتنی از مصالح جدیدتری استفاده می شود. در گذشته عایق کاری ساختمان با بکارگیری مصالح ساده و ابتدایی انجام می شد که عملکرد مطلوبی نداشتند. این روزها در سازه های بتنی برای آب بندی درزهای اجرایی و انبساطی در سازه از محصولاتی به نام واتراستاپ استفاده می شود. واتراستاپ نوار پلاستیکی pvc شکلی است که در سازه های بتنی با هدف آب بندی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع در سازه های بتنی برای جلوگیری از نفوذ مایعات از جمله آب از این نوارهای پلاستیکی استفاده می شود.
از قابلیت های این عنصر در سازه های بتنی می توان به عایق بندی کردن کل سازه اشاره کرد. در طول زمان سازه های بتنی دچار ترک خوردگی می شوند که همین امر راهی برای ورود مایعات و بخار آب به داخل سازه باز می کند. برای جلوگیری از نفوذ مایعات و بخار آب به داخل سازه بتنی بهترین گزینه عایق بندی کردن سازه های بتنی با استفاده از واتراستاپ است.
حتما تا به اینجای متن این سوال برایتان پیش آمده که چگونه باید واتراستاپ را در سازه های بتنی به کار برد. برای نصب واتراستاپ جهت عایق بندی سازه های بتنی از دستگاه پیشرفته و مدرنی به نام اتوی واتراستاپ استفاده می شود. این دستگاه کارآمد قابلیت بالایی دارد و با بکارگیری آن می توان این نوار آب بند را در سازه های بتنی نصب کرد.
اتوی واتراستاپ چیست؟
اتوی واتراستاپ دستگاهی است که در سازه های بتنی برای نصب واتراستاپ مورد استفاده قرار می گیرد. اگر چه این دستگاه در سازه های بتنی بکارگرفته می شود اما به نسبت کاری که انجام می دهد ابعاد و حجم پایین تری دارد. با استفاده از اتوی واتراستاپ می توان دو سر واتراستاپ را ذوب و به هم چسباند. از نظر شکل ظاهری این اتو سری تبر مانند دارد که نقش بسزایی در نصب واتراستاپ در سازه های بتنی ایفا می کند.
با توجه به حساسیت بالا در زمان استفاده از اتوی واتراستاپ افراد باید مهارت لازم استفاده از این دستگاه را داشته باشند تا در روند کار هیچ مشکلی پیش نیاید.
مشخصات فیزیکی اتوی واتراستاپ
با پیشرفت تکنولوژی در تولید مصالح ساختمانی، امروزه شاهد پیدایش محصولاتی در بازار هستیم که هر کدام از این محصولات در فراهم نمودن آسایش و راحتی افراد نقش بسزایی دارند. اتوی واتراستاپ هم از جمله محصولات پیشرفته ای است که این روزها در سازه های بتنی برای نصب عایق واتراستاپ بکار گرفته می شود.
اتوی واتراستاپ ابعاد و حجم کمی دارد و به راحتی با برق شهری 220 ولت کار می کند. سر این دستگاه جوش تبری شکل است که به آن دستگاه جوش تبری شکل نیز گفته می شود. علاوه بر این موارد می توان به برخی از ویژگی های اتو واتراستاپ نظیر تسهیل در نصب و اجرا، استحکام بالاتر، بازار فروش خوب کالای های دسته دوم ، ابعاد و وزن کمتر و همچنین استحلاک کمتر اشاره کرد.
خرید اینترنتی اتوی واتراستاپ
شما با خرید اینترنتی در فضای مجازی راحت تر و به دور از ترافیک های خسته کننده می توانید این محصول را خریداری کنید. توجه کردن برند، شرکت سازنده و خدمات پس از فروش از جمله نکات مهمی هستند که در زمان خرید اتوی واتر استاپ باید به آن توجه داشته باشید.
شما با مراجعه به سایت فروش اتوی واتراستاپ می توانید از قیمت و ویژگی های هر کدام از برندهای این محصول آگاه شوید و با مقایسه کردن برندها، مناسب ترین و با کیفیت ترین نوع را انتخاب و خریداری کنید.
نحوه استفاده از اتوی واتراستاپ
برای اتصال دو لبه واتراستاپ باید از اتوی واتراستاپ به همراه چسب های پی وی سی استفاده شود. با استفاده از اتوی واتراستاپ باید به اندازه 30 الی 40 سانتیمتر از هر دو لبه را مشخص و بر روی هم قرار داد. در مرحله بعد باید لبه های مشخص شده را با چسب پی وی سی آغشته کنید و بعد با اتوی واتراستاپ تحت فشار قرار دهید تا لبه های واتراستاپ به صورت یکنواخت بر روی هم قرر گیرند. دقت داشته باشید که پس از سرد شدن لبه ها به طور یکدست بر روی هم قرار می گیرند.
رعایت نکات مهم در زمان استفاده از اتوی واتر استاپ
اتوی واتراستاپ با توجه به حجم و اندازه کمی که دارد از قابلیت بالایی برخوردار است و به راحتی دو سر واتراستاپ را به هم جوش می دهد.
در زمان جوش دادن دو سر واتراستاپ گازهای سمی زیادی متصاعد می شود که سلامتی دستگاه تنفس را به خطر می اندازد به همین خاطر در زمان استفاده ماسک را نباید فراموش کرد و حدالمکان در محیط باز عمل جوش دادن دو سر واتراستاپ را انجام داد. به این نکته نیز باید دقت داشته باشید که در زمان استفاده از این دستگاه نباید دو سر واتراستاپ بسوزد بلکه باید دو سر آن را جوش داد.
سخن پایانی
برای عایق بندی و پوشاندن درزها و ترک های سازه های بتنی از مصالح پیشرفته ای همچون واتراستاپ استفاده می شود. نصب و اجرای واتراستاپ در سازه های بتنی نیازمند اتوی واتراستاپ و چسب های پی وی سی است. اتوی واتراستاپ دستگاهی است که در سازه های بتنی برای نصب واتراستاپ در سازه های بتنی مورد استفاده قرار می گیرد. اگر چه این دستگاه در سازه های بتنی بکارگرفته می شود اما به نسبت کاری که انجام می دهد ابعاد و حجم پایین تری دارد.